Termopane Craiova - Geamuri Termopan, Rulouri Geam, Plase de Tantari

Fabrica Productie Termopane Craiova si toata zona Oltenia

Fabrica Productie, producem, executam si montam usi si geamuri termopan, rulouri geam si de garaje, plase impotriva insectelor in si pentru Craiova, precum si toata zona Oltenia. Preturi direct de la producator !

SC PLASTALFALINE SRL

Cauti produse tamplarie PVC Craiova sau montaj termopane in localitatile dimprejurul Craiovei ? Pentru comenzi, lucrari, detalii, montaje, preturi, nu ezita sa ne contactezi !

Cauti termopane in Craiova sau in vecinatatea Craiovei in judetul Dolj ? Esti din Oltenia ? Ai afaceri in sau aproape de zona Craiovei ? Ai vreo proprietate, o casa, un apartament pe care vrei sa-l utilezi cu usi, geamuri termopan exterior sau interior, rulouri de garaj, de geam, sau plase de tantari ? Fabrica de produse tamplarie PVC - PLASTALFALINE produce, comercializeaza si monteaza o gama extinsa de produse de tamplarie PVC in Craiova cat si in toata Oltenia. Preturile noastre sunt cele reale, fara intermediari, fara dealeri. Contacteaza-ne pentru o oferta in acest sens ! Suntem disponibili si deschisi la apelul tau pentru a face fata tuturor provocarilor si cerintelor tale, cerintelor oricarei firme sau client din Romania. Pentru mai multe informatii despre ferestre, usi, rulouri, plase impotriva insectelor, despre produsele, modul de lucru si fabrica noastra de productie, te rugam sa rasfoiesti paginile website-ului nostru. Pentru si mai multe informatii, nu ezita sa ne contactezi !

Daca locuiesti in Craiova sau in oriunde in zona Oltenia, daca tu consideri ca ai aptitudini de bun comunicator, de bun negociator, de bun negustor, te invitam sa devii parte din echipa noastra PLASTALFALINE.RO, te invitam sa devii colaborator in vanzarea de geamuri termopan in Craiova, in intreaga Oltenie, sau spre exemplu poate preferi vanzarea pe paleta de activitati de termopane Cluj sau termopane Timisoara, sau chiar in intreaga tara ! Daca esti descurcaret, dinamic sau daca ai o firma, daca intermediezi sau daca esti constructor, devino partener calatoria noastra de afaceri, contacteaza-ne si trasmite-ne proiectul tau ! Am fi incantati sa colaboram ! Producem o arie larga de produse din geamuri, ferestre, usi termopan, rulouri de geam, de garaj, plase tantari, sau in termeni generali plase impotriva insectelor. Este o afacere cinstita, onesta, plina de satisfactii, noi producem, iar tu prin abilitatile tale, vinzi ! Alatura-te echipei noastre ! Avem de castigat !

 • PLASTALFALINE
  Producator de geamuri termopan, usi si ferestre, rulouri, si plase impotriva insectelor - Termopane Craiova, judetul Dolj
 • Contact | Comenzi | Informatii:
  0749 79 78 60
 • Email:
  contact@plastalfaline.ro
 • WhatsApp:
  +40749 797 860
 • Website:
  plastalfaline.ro
 • Adresa Fabrica:
  Sat Capatanesti, Nr. 69, Jud. Mehedinti, Brosteni, 227075
termopane sigla