Rulouri Geam, Rulouri Garaj, Rulouri Exterioare

SC PLASTALFALINE SRL

Un plus de valoare, confort si siguranta cu Rulourile PLASTALFALINE ™

Vrei sa-ti pui rulouri noi sau sa-ti schimbi rulourile pe care le ai deja si care s-au invechit ? Ai mai jos cateva idei pentru a sti despre avantajele si utilitatea lor.

Ce sunt rulourile ? Ca idee, ruloul este un dispozitiv dispus pe o fereastra sau pe o usa care se ruleaza / se rostogoleste / se desface peste fereastra, astfel incat sa ofere o anume protectie - ca exemplu, protectie impotriva luminii, zgomotului, protectie de privirile vecinului, securizare a geamului.

rulou maro lucrare carcasa

Compania noastra PLASTALFALINE SRL, produce, monteaza si comercializeaza rulouri Calitate Premium, pentru piata din Romania cat si pentru Europa de Vest. Producem o gama larga de rulouri, de la cele mai simple, la cele mai complexe, culori in functie de proiectul tau. Devino partenerul nostru in vanzarea de rulouri. Seriozitatea, generozitatea, onestitatea si calitatea, sunt garantate.

Ca si constructie, rulourile pot fi executate din diferite materiale cum ar fi aluminiul si otelul, si in cazuri aparte, rulouri fabricate din lemn. In constructia lor intra si alte caracteristici cum ar fi modul in care se deschid si se inchid, putem discuta aici de: • rulouri manuale - deschiderea si inchiderea se face la modul traditional, si anume, se trage sau se elibereaza de un cordon de actionare; sau cea de-a doua categorie: • rulouri automate - deschiderea si inchiderea facandu-se in mod automat prin folosirea unui motor electric actionat printr-un panou de comanda sau printr-o telecomanda. In aceasta categorie intra rulourile inteligente - 'smart' - cu centralina inteligenta actionata si comandata prin telefon, rulouri cu senzori de lumina, senzori de vant, asa ca, in cazul in care sunt anume pretentii, ele poti fi programate sa se declanseze la vant, la lumina, in functie de dorintele clientului. Per ansamblu, rulourile sunt produse in diferite dimensiuni si stiluri, toate aceste caracteristici depinzand de cererea clientului.

In cele ce urmeaza, vom enumera cateva din avantajele montarii de rulouri.

•  Ajuta la economisirea a sume considerabile de bani

Rulourile sunt foarte avantajoase atat pe timp de iarna cat si vara. In zilele de vara cand temperaturile sunt ridicate, aplicarea de rulouri aduc un plus de utilitate dat fiind faptul ca blocheaza razele soarelui, impiedicand caldura sa se propage in incapere, in timp ce iarna, aerul rece este impiedicat sa intre in incapere, iar aerul cald este impiedicat sa iasa din incapere. In cazul in care exista aparate de incalzit, acestea vor functiona la capacitate astfel incat, consumul de energie pentru incalzire este drastic redus.


•  Aspectul proprietatii tale este semnificativ imbunatatit

Aceste accesorii vor asigura o imbunatatire semnificativa a aspectului casei tale atat pe exterior cat si pe interior. In functie de design ele sunt placute ochiului, in primul rand atat pentru tine si familia ta cat si pentru comunitate.


•  Securizare a imobilului unde sunt montate

Securizarea imobilului este probabil cel mai mare beneficiu pe care o sa il ai atunci cand o sa-ti instalezi rulouri. Ca idee, fiind montate peste termopane - peste geamuri si peste usi, ele vor asigura un strat in plus de protectie impotriva infractionalitatii sau a fenomenelor meteorologice extreme. De exemplu, in functie de zona in care locuieste clientul, ele pot proteja impotriva incendiilor exterioare de vegetati, aduc protectie in caz de ploi puternice, piatra sau furtuni cu vant puternic.


•  Sunt orientate pe nevoile clientului

Compania noastra produce atat rulouri manuale cat si automatizate. Rulourile manuale sunt actionate de un cordon cu care se deschid sau se inchid, iar cele automatizate prezinta o multitudine de avantaje si parametri pe care ii poti alege dupa nevoi: cu telecomanda, se pot adauga caracteristici cum ar fi Centralina Inteligenta care actioneaza rulourile printr-o aplicatie instalata pe telefon, se pot monta senzori pentru detectarea vantului sau a temperaturii, senzori de lumina, toate aceste optiuni pentru activarea inchiderii sau deschiderii rulourilor - toate la preferintele clientului.


•  Fiabilitate in ceea ce priveste reducerea zgomotului spre interior si spre exterior

Poluarea fonica iti poate afecta viata de zi cu zi, atat pentru tine, cat si pentru familia ta. Daca locuiesti intr-un mediu zgomotos cum ar fi aproape aeroport, aproape de gara, de piete, sau pur si simplu intr-un oras aglomerat, pe langa instalarea de geamuri termopan, rulourile te ajuta sa reduci aproape 50% din zgomotul venit din exterior. Daca este sa luam in calcul zgomotul, trebuie stiut ca zgomotul este redus si din interiorul imobilului catre exterior. Din punct de vedere fonic, ai de castigat si tu, si comunitatea din care faci parte.

Daca esti sensibil la zgomot, trebuie sa stii ca in mod normal omul percepe vibratia sunetului cuprinsa intre 16Hz si 16KHz, si chiar si in timpul somnului, auzul ramane activ si sensibil. Nivelul maxim pe care omul il poate suporta in asa fel incat sa adoarma, ar fi de aproximativ 25-30 dB, asa ca in functie de zona in care se afla imobilul tau, ai mai jos un grafic in care se observa cu aproximatie nivelul de zgomot in functie de zona.


# Zona Db Aprox.
1 Zone rezidentiale 40 dB(A)
2 Zona birouri / restaurante 60 dB(A)
3 Sate, comune, zone mixte 60 dB(A)
4 Circulatie in orasele aglomerate 70 dB(A)
5 Zgomote drum 80 dB(A)
6 Gari, trenuri 90 dB(A)
7 Constructii, santiere (Picamer / Pickhammer, burghie, etc.) 100 db(A)
8 Aeroport / Motoare de avion 120 dB(A)
 • PLASTALFALINE
  Producator de geamuri termopan, usi termopan si ferestre, rulouri, plase tantari si plase impotriva insectelor
 • Contact | Comenzi | Informatii:
  0749 79 78 60
 • Email:
  contact@plastalfaline.ro
 • WhatsApp:
  +40749 797 860
 • Website:
  plastalfaline.ro
 • Showroom Motru:
  Aleea Teilor, Nr. 11, Complex Mijloc, Jud. Gorj, Motru, 215200
 • Adresa Fabrica:
  Sat Capatanesti, Nr. 69, Jud. Mehedinti, Brosteni, 227075
termopane sigla