Plase de Tantari, Plase Impotriva Insectelor

SC PLASTALFALINE SRL

Confort, liniste si protectie cu plasele impotriva insectelor PlastAlfaLine ™

Stop muste, stop tantari, stop albine, viespii, lacuste, bondari, molii, gandaci si alte insecte.

Acum poti aerisi locuinta dupa bunul plac, la orice ora din zi si din noapte. Foloseste plasele de tantari PlastAlfaLine pentru linistea ta si a familiei tale, monteaza-le pe ferestre si pe usi, ai mai multe optiuni: plase montate pe cadru fix, cu magnet tip plisse sau rulou, ai mai multe culori, trebuie doar sa alegi !

plasa tantari rulou si geam termopan antracit

Cu totii stim ce inseamna caldura verii, cu totii stim ca vara este cu neputinta sa tii geamul inchis, si din pacate, este cu neputinta sa tii geamul deschis... din cauza insectelor ! Chiar daca ai aer conditionat, totusi, trebuie aerisit, trebuie sa intre aerul in casa ta. Ai geamuri termopan si vrei sa aerisesti, dar atunci cand tii geamul deschis, stii ca te expui "pericolului" de a "invita" locuinta ta, tot felul de musafiri nepoftiti cum ar muste, tantari, albine, viespii, bondari, gandaci, molii, lacuste si cine mai stie ce insecte. Ce te faci in situatia asta ? Stii noptile cand vrei sa dormi si nu poti din cauza bazaitului de tantari, stii cat e de stresant, stii ce inseamna sa zboare musca de colo-colo si n-ai ce-i face.

Acum ai optiunea de a te orienta sa-ti montezi plasa de tantari peste lucrarea de termopane si in mod garantat, o sa scapi de acei musafiri neinvitati. Nu mai trebuie sa dai cu spray impotriva insectelor, nu mai trebuie sa folosesti pastile de tantari, nu mai trebuie sa tii in priza dispozitive cu diferite substante pentru a alunga insectele, solutia cea mai buna este montarea unei plase impotriva acestor mici "invadatori".

In mod normal, insectele pot intra in locuinta ta ori pe usa, ori pe geam. O fereastra deschisa sau usa de la intrare, usa de balcon deschisa, reprezinta o invitatie pentru ca insectele sa intre in interior. Monteaza-ti plase contra insectelor atat pe usi cat si pe ferestre. Ai multe optiuni, mai multe culori, poti opta pentru plase de tip rulou, plase cu cadru fix, atat pe usi, cat si pe ferestre, plase cu deschidere pe verticala, plase cu deschidere pe orizontala.

Ai mai jos cateva poze pentru a-ti face o idee. Orienteaza-te, contacteaza-ne !

 • PLASTALFALINE
  Producator de geamuri termopan, usi termopan si ferestre, rulouri, plase tantari si plase impotriva insectelor
 • Contact | Comenzi | Informatii:
  0749 79 78 60
 • Email:
  contact@plastalfaline.ro
 • WhatsApp:
  +40749 797 860
 • Website:
  plastalfaline.ro
 • Showroom Motru:
  Aleea Teilor, Nr. 11, Complex Mijloc, Jud. Gorj, Motru, 215200
 • Adresa Fabrica:
  Sat Capatanesti, Nr. 69, Jud. Mehedinti, Brosteni, 227075
termopane sigla