Termopane Timisoara - Fabrica Productie

Producem si montam geamuri si usi din tamplarie PVC

Rulouri geam si de garaje, plase contra insectelor, atat in Timisoara cat si toata zona.

SC PLASTALFALINE SRL

Pentru consiliere, informatii, comenzi, detalii, montaje, lucrari, preturi, nu ezita sa ne contactezi ! Producem termopane, si suntem buni la asta ! Preturi mici, preturi de producator !

Introducere, cateva cuvinte despre Timisoara.

Timisoara, vestul Romaniei, un oras in proximitatea frontierelor cu Ungaria si Serbia, cu o populatie de aproximativ 320.000 locuitori, un centru industrial, comercial si cultural al Romaniei, unul dintre cele mai populate si mai bogate orase din Romania. In anul 2020, numarul de angajati era de aproximativ 170.000, un numar ce inseamna ~65 de procente din cei ~250.000 de angajati ai judetului Timis. Acesta reprezinta cel mai mare numar de salariati din tara pe orase, dupa Bucuresti. In timpul acestei perioade, 2020, in zona Timisoara, s-au realizat 11-12 procente din numarul total de investitii din Romania, aceasta cifra fiind depasita numai de Bucuresti, investitiile principale fiind in domeniile de productie, servicii si imobiliare.

Vorbind de sectorul imobiliar si al constructiilor in general, ca exemplu, piata cladirilor de birouri a fost intr-o crestere continua, dat fiind faptul ca aici, pe acest domeniu, isi desfasoara proiectele companii ca AFI Europe, Romcapital Offices, Vox Technology Park, ISHO Offices, Bega Business Park. Companii ca Microsoft, IBM, Google, Intel, Nokia, NVidia, Bitdefender, Alcatel, Siemens detin birouri si isi desfasoara proiectele in Timisoara, asffel, in acest sens, piata imobiliara si a constructiilor este intr-o continua crestere si intr-un dinamism continuu.

De asemenea, piata rezidentiala din Timisoara sustinuta de puterea economica adusa de acesti giganti enumerati mai sus, a cunoscut o evolutie puternic ascendenta incepand cu anii 2015. In anii 2020, a fost inregistrat un record in aceasta regiune, si anume, au fost construite si date pentru folosinta 6000 de locuinte, acest numar reprezentand un procent de crestere cu 220% fata de anii 2010, cu 9 procente mai multe decat orasul Cluj, care a avut aproximativ 5500 de locuinte date spre folosinta, cu 43% mai mult decat Constanta care a pus la dispozitie aprox. 3500 locuinte, cu mai mult de 30% in comparatie cu orasul Brasov care a livrat aproximativ 4000 de locuinte.

Din aceste considerente, firma noastra de productie PLASTALFALINE SRL, isi desfasoara activitatea si in Timisoara si in intreaga zona, asa ca in ideea in care exista necesitate de productie, montaj, instalare ferestre si usi interioare sau exterioare, sau in general produse tamplarie PVC, suntem prezenti si in aceasta regiune. Producem, montam si distribuim si rulouri de geam, rulouri de garaj, plase impotriva insectelor la preturi accesibile, fara preturi care includ adaos pentru intermediari sau alte persoane. Pentru activitati in domeniu, suna-ne pentru a ne comunica proiectul tau. Suntem fabrica de productie geamuri termopan, niciun proiect nu este de nerealizat, tot ce aveti pe lista de realizari in domeniu, noi va putem consilia, sfatui si automat servi in acest sens.

Chiar daca sunt multe firme producatoare in Timisoara - productie, executie, desfacere, montaj geamuri, usi termopan, suntem mai mult decat deschisi oricarei provocari de a sti in ce consta proiectul tau, transmite-ne ideea ta, apoi in urma discutiei, putem discuta detaliile financiare si timpii de raspuns in care poate fi realizata treaba. Chiar daca este vorba doar de o constructie mica-medie precum o casa, sau daca este vorba de o cladire imensa precum o fabrica sau un bloc, noi ca producator de geamuri termopan, noi ca firma de productie tamplarie PVC si derivate, vom presta conform cerintelor tale, indiferent de pretentii, tot ce conteaza este sa discutam in prealabil lucrarea ta. Contacteaza-ne ! Transmite-ne proiectul tau, ideea ta ! Suntem onorati sa colaboram, suntem aici sa te servim !

Daca tu consideri ca ai talent de negociator, te invitam sa devii colaborator de distributie al firmei noastre de termopane pe zona Timisoara, te invitam sa devii parte din echipa noastra PLASTALFALINE.RO, in vanzarea de geamuri termopan in intreaga zona a Timisului, si daca este cazul si in alte zone ale tarii. Daca esti constructor sau daca ai o constructie in desfasurare, devino partener de afaceri cu noi, contacteaza-ne si trasmite-ne proiectul tau, ideea ta, suntem deschisi la o colaborare onesta. Alatura-te noua ! Toata lumea are de castigat !

 • PLASTALFALINE
  Producator de tamplarie PVC - usi si ferestre, rulouri, plase tantari si plase impotriva insectelor - Tamplarie PVC Timisoara
 • Contact | Comenzi | Informatii:
  0749 79 78 60
 • Email:
  contact@plastalfaline.ro
 • WhatsApp:
  +40749 797 860
 • Website:
  plastalfaline.ro


termopane sigla