Termopane Motru, Gorj - Tamplarie PVC, ferestre si usi

Fabrica ferestre si usi, rulouri si plase tantari

Producem si montam usi si geamuri termopan, rulouri geam, rulouri de garaj si plase de tantari, atat in Motru, zonele din imprejurimi, Plostina, Rosiuta, Lupoaia, Horasti, Leurda, cat si in toata Oltenia.

SC PLASTALFALINE SRL

Locuiesti in Motru sau locatiile din imprejurimi ?

Ce rost are sa bati drumul catre magazin sa ceri sa vina cineva sa-ti dea consiliere pentru termopane ? Suna, sau scrie-ne pe email, sau pe WhatsApp, intra pe pagina pe care poti sa ne scrii si lasa-ti numarul de telefon. Te vom suna noi in timpul cel mai scurt. Ne ocupam de tot ce se poate ! Pentru tot ce tine de tamplarie PVC in zona Motru la preturi de producator, suna-ne ! Suntem deschisi oricarei metode de colaborare si oricarei lucrari !

Ia legatura cu noi pentru a discuta despre proiectul tau. Vom discuta despre casa ta, sau apartamentul tau, ne comunici adresa ta, vom discuta preturile estimative si ne apucam de treaba. Suna cu incredere ! Chiar daca esti din Motru sau oricare din localitatile din Oltenia, suntem disponibili in a-ti acorda asistenta nevoilor tale din perspectiva de specialisti in tamplaria PVC - ferestre si usi exterior si interior, rulouri sau plase impotriva insectelor. Vrei sa-ti pui termopane noi sau sa le schimbi pe cele vechi ? Este simplu, apeleaza cu incredere, spune-ne despre ce este vorba si incercam sa rezolvam totul in timpul cel mai scurt la un pret cat mai mic.

Montam termopane, rulouri si plase impotriva insectelor. Ai mai jos cateva imagini luate la lucrarile noastre, la activitatile noastre din decursul anilor. Chiar daca sunt doar cateva imagini, crede-ne pe cuvant ca avem mii de clienti multumiti, mii de lucrari au fost executate cu succes, lucrari in majoritatea zonelor din Oltenia si mai ales in Motru. Contacteaza-ne !

 • PLASTALFALINE
  Producator de geamuri termopan, usi sau ferestre exterior si interior, rulouri, plase tantari
 • Contact | Comenzi | Informatii:
  0749 79 78 60
 • Email:
  contact@plastalfaline.ro
 • WhatsApp:
  +40749 797 860
 • Website:
  plastalfaline.ro
 • Showroom Motru:
  Aleea Teilor, Nr. 11, Complex Mijloc, Jud. Gorj, Motru, 215200
 • Adresa Fabrica:
  Sat Capatanesti, Nr. 69, Jud. Mehedinti, Brosteni, 227075
termopane sigla