Geamuri Termopan cu Deschidere Batanta - Tipuri Deschidere Ferestre

SC PLASTALFALINE SRL

Descriere deschidere ferestre si geamuri termopan cu deschidere batanta

Ferestrele si geamurile termopan cu deschidere batanta, reprezinta tipul clasic de deschidere al ferestrei, pe care toti il stim. Fereastra este prinsa in doua sau trei balamale, iar deschiderea se face prin rabatare. Dupa cum se vede si in imaginea reprezentand fereastra cu deschidere batanta, atunci cand se deschide si inchide (in sensul sagetii asa cum este aratat in schita) si in functie de dorinta utilizatorului, fereastra poate ajunge la punctul maxim de rabatare, astfel incat fereastra va putea ramane deschisa in pozitia in care se doreste. Feroneria si spatiul avut ca deschidere definesc largimea de rabatare a ferestrei.

geamuri termopan deschidere batanta

Geamurile termopan cu deschidere de tip batant sunt probabil cele mai folosite moduri de deschidere ale ferestrelor si de asemenea a usilor, deoarece procesul de deschidere este extrem de simplu si se realizeaza extrem de repede, iar functionarea si intretinerea acestui tip de deschidere este extrem de simpla.

In constructii si in domeniul amenajarilor interioare, tipul acesta de deschidere pentru geamuri termopan sunt recomandate a fi folosite la bucatarii, la balcoane, de asemenea si bai, deoarece simplitatea si utilitatea acestui tip de deschidere asigura o aerisire eficienta si rapida a locatiei, si de mentionat este ca si curatarea montajului, a feroneriei este la indemana oricui.

Cu o experienta vasta, cu un numar impresionant de clienti si de lucrari efectuate cu succes, compania noastra PlasAlfaLine SRL produce ferestre, usi si termopane cu deschidere batanta, oscilanta, si oscilo-batanta. Suntem fabrica de productie, producem termopane in functie de nevoile clientului, la preturi discutate in functie de proiectul tau. Locatia proiectului tau nu este o problema pentru noi, putem realiza termopane pentru toate zonele, ca exemplu, avem clienti si desfacere pentru termopane Cluj si in toata zona Cluj Napoca, proiecte si lucrari in domeniul de termopane Timisoara si toata zona, in Oltenia - termopane Craiova, in functie de proiect, locatia nu reprezinta o problema ! Produsele noastre din termopan sunt vandute la pret de producator. Contacteaza-ne pentru a colabora ! Hai sa devenim parteneri de proiect !

 • PLASTALFALINE
  Producator de geamuri termopan, usi termopan si ferestre, rulouri, plase tantari si plase impotriva insectelor - Geamuri termopan cu deschidere batanta
 • Contact | Comenzi | Informatii:
  0749 79 78 60
 • Email:
  contact@plastalfaline.ro
 • WhatsApp:
  +40749 797 860
 • Website:
  plastalfaline.ro
 • Showroom Motru:
  Aleea Teilor, Nr. 11, Complex Mijloc, Jud. Gorj, Motru, 215200
 • Adresa Fabrica:
  Sat Capatanesti, Nr. 69, Jud. Mehedinti, Brosteni, 227075