Geamurile termopan, cateva idei despre design si calitate

Industria geamurilor termopan are o reputatie mixta, si asta pe buna dreptate. Multe locuinte sau proprietati au fost demolate vizual in vederea unei performante termice imbunatatite, sau al comisionului unui vanzator. Din cauza naturii vanzarilor de geamuri termopan si a faptului ca majoritatea proprietarilor de locuinte nu au apreciat potentialul randament al investitiei, exista mii de ferestre prost proiectate, de calitate slaba si nepotrivite si in casele din Romania. Cu cat pretul este mai mic, cu atat este mai usor de vandut, iar multe dintre ferestrele cu un design prost au fost trecute cu vederea din cauza faptului ca oferta unui pret mai mic este mult mai atractiva. Din cauza combinatiei dintre designul slab si calitatea scazuta, proprietarul avizat avea putine optiuni. Cu cat se depune mai putin efort in proiectarea de termopane, cu atat mai putin costisitor este rezultatul final. Se spune ca mai putin inseamna mai mult, dar acest lucru nu este intotdeauna adevarat atunci cand vine vorba de geamuri termopan, ferestre si usi din tamplarie PVC. Un design simplu poate fi cel mai eficient, dar in multe cazuri, poate duce la ferestre prost proportionate, fara echilibru sau caracter, ceea ce poate fi in detrimentul atat al unei proprietati cu aspect clasic, cat si al unei case moderne. In calitate de consumatori, noi - proprietarii de locuinte sau cei care investesc in imobile, avem acum asteptari mai mari de la ferestrele si usile noastre.

Pe masura ce creste cererea de case si locuinte, creste si numarul arhitectilor. Ceea ce in urma cu 100 de ani era o abilitate extrem de specializata si rara, are acum mii de arhitecti in industrie, ceea ce implica faptul ca seturile de competente sunt mai diverse si ca proiectarea de case noi si renovari nu mai este de incredere. Timp de sute de ani, arhitectura si proiectarea cladirilor au fost destul de consecvente. Anii 1960 - 1970 au avut stilul lor propriu, iar proportiile si echilibrul au fost intotdeauna importante in proiectarea ferestrelor.

Casele noastre au ferestre si usi de peste 1000 de ani. Chiar si dupa atata timp, conceptele fundamentale despre ce functioneaza si ce nu functioneaza, nu s-au schimbat. Se poate spune ca atunci se avea un simt mai bun al designului si stilului decat acum. Acest lucru se datoreaza in mare parte faptului ca inainte de 1960 aproape ca nu existau ferestre cu geam termopan de inlocuire disponibile, majoritatea proprietarilor de case alegand sa pastreze ferestrele existente si, astfel, caracterul casei lor. Un arhitect a proiectat aceste ferestre avand in vedere ansamblul cladirii si perioada respectiva. Datorita productiei de inalta calitate, a unei varietati de forme si culori ale ramelor si a optiunilor de mobilier disponibile in prezent, inlocuirea ferestrelor este o perspectiva interesanta si benefica, dupa caz. Exista atat de multa varietate incat este esential sa nu va grabiti sa luati o decizie. Ar trebui sa nu va grabiti sa explorati diferitele optiuni. Gasiti o companie care va poate oferi un serviciu complet, consiliere, indrumare in acest sens, cu exemple si prezentare de optiuni. Ferestrele PVC adauga valoare si stil casei dumneavoastra, cantariti bine bugetul dumneavoastra si faceti un calcult in ce priveste raportul pret - calitate al termopanelor pe care doriti sa le achizitionati.

Revino la meniu

 • PLASTALFALINE
  Producator de geamuri termopan, usi si ferestre, rulouri, plase tantari si plase impotriva insectelor
 • Contact | Comenzi | Informatii:
  0729 005 812
 • Email:
  contact@plastalfaline.ro
 • WhatsApp:
  +40729 005 812
imagine fabrica productie rulouri plastalfaline
termopane sigla