Geamuri Termopan Fixe - Tipuri Deschidere Ferestre

SC PLASTALFALINE SRL

Descriere ferestre si geamuri termopan fixe

Exceptand montajul de geamuri termopan, ferestrele fixe sunt de fapt cel mai simplu si mai rudimentar tip de montaj. Montajul acestor tipuri de ferestre, este executat ca fiind fix, el are o pozitie absolut fixa, ceea ce inseamna ca nu poate fi exercitata nicio manevra asupra lui. Ca simple exemple pentru ferestrele fixe, putem enumera geamul de la usa baii, cum erau in anii trecuti, sau geamul de la usa executata din PVC, la birou, sau la bucataria de acasa, asa cum se practica in vremurile contemporane. In situatii mai complexe cum ar fi vitrinele cu geamuri mai mari sau mai mici ca dimensiuni, se pot observa montaje asemanatoare cu aceste ferestre fixe.

geamuri termopan fixe

Exceptand faptul ca nu au atributul de a fi mobile, ferestrele fixe prezinta marele avantaj ca ramele din care sunt compuse aceste tipuri de montaje, sunt semnificativ mai inguste, mai mici, ceea ce asigura un plus in ce priveste iluminarea prin acest tip de canat. In domeniul termopanelor, aceste ferestre, aceste geamuri termopan fixe pot fi folosite impreuna si in combinatie cu celelalte tipuri de canate, de ferestre, ca de exemplu cu cele batante sau oscilo-batante. Ca exemplu usor de inteles, geamurile termopan - ferestrele apartamentelor sunt prevazute cu trei canate, si anume, doua batante sau oscilo-batante pe extremitati, iar cea din mijloc fiind fereastra fixa.

In cazul in care se doreste doar folosirea acestui tip de montaj - fereastra fixa sau geamuri termopan fixe, acestea se monteaza in zone unde se doreste a se impiedica accesul -in- si -din- ambele sensuri. De asemenea, in cazul in care fereastra fixa este una care are legatura cu exteriorul, adica, o parte in interiorul casei, iar cealalta in exteriorul casei, trebuie luat in calcul faptul ca aceasta va trebui curatata atat din interior cat si din exteriorul cladirii. In cazul in care incaperea unde se doreste a fi instalat acest tip de montaj are o singura iesire, un singur orificiu pe care se doreste a se instala o fereastra, gandeste-te la aerisire, la acces, ia in calcul toate aceste criterii pentru a nu avea neplaceri in alegerea facuta.

Compania noastra PLASTALFALINE este producator de geamuri termopan, si executa, si produce atat ferestre fixe, cat si batante, oscilante, oscilo-batante sau culisante. Producem de asemenea usi si articole tamplarie PVC, rulouri si plase impotriva insectelor. Lucram atat in regim de depozit - avem pe stoc profile termopan standardizate, usi, ferestre - cat si in preferential, termopane la comanda, dupa cererile, necesitatile si dimensiunile clientului. Devino colaboratorul nostru, contacteaza-ne pentru stoc, colaborare si pentru mai multe informatii.

 • PLASTALFALINE
  Producator de geamuri termopan, usi termopan si ferestre, rulouri, plase tantari si plase impotriva insectelor - Geamuri termopan fixe
 • Contact | Comenzi | Informatii:
  0749 79 78 60
 • Email:
  contact@plastalfaline.ro
 • WhatsApp:
  +40749 797 860
 • Website:
  plastalfaline.ro
 • Showroom Motru:
  Aleea Teilor, Nr. 11, Complex Mijloc, Jud. Gorj, Motru, 215200
 • Adresa Fabrica:
  Sat Capatanesti, Nr. 69, Jud. Mehedinti, Brosteni, 227075