Cum impiedica geamurile termopan a fi evacuata caldura fara intentie?

Cum blocheaza aceste termopane pierderea caldurii ?

Instalarea ferestrelor de tip termopan este una dintre cele mai eficiente modalitati de a imbunatati eficienta energetica a casei dumneavoastra. Acestea nu numai ca arata fantastic, dar ajuta si la mentinerea caldurii in casa in timpul iernii si a racorii in timpul verii. Totusi, cum functioneaza termopanele ? Dar despre stiinta ferestrelor izolate ? In aceasta postare pe site-ul nostru, vom analiza pe scurt modul in care aceste ferestre minimizeaza pierderile de caldura si de ce este un material izolator atat de bun.

La o fereastra cu geamuri duble, aerul dintre cele doua geamuri actioneaza ca un izolator, impiedicand caldura sa iasa. Acest aer retinut va mentine casa calda si confortabila in timpul iernii. In timpul verii, ajuta la mentinerea caldurii soarelui in afara casei tale, impiedicand-o sa fie prea fierbinte. Aceste ferestre au o valoare R (Rezistenta Termica sau Valoarea R) ridicata, care evalueaza capacitatea unui material de a rezista fluxului de caldura in plus fata de aerul dintre geamuri. Cu cat izolatia este mai buna, cu atat valoarea R este mai mare. Rezistenta Termica a unei ferestre termopan este in mod normal de aproximativ R-11, ceea ce este semnificativ mai mare decat valoarea R a unei ferestre cu un singur geam.

Geamurile termopan minimizeaza, de asemenea, nevoia de decoratiuni pentru ferestre, cum ar fi perdelele si jaluzelele; cu toate acestea, utilizarea ambelor poate creste eficienta energetica a casei dumneavoastra. Presupunand ca sperati sa lucrati la protectia casei dumneavoastra, instalarea, achizitionarea acestui tip de tehnologie al ferestrelor, este o metoda extraordinara de a realiza acest lucru. Nu numai ca veti vedea un o imbunatatire notabila in ceea ce priveste raportul pret calitate al energiei vs. confortului, dar mai mult, iti vei face si datoria oarecum fata de faptul de a ajuta la diminuarea descarcarilor de emisii care dauneaza stratului de ozon si pentru a combate schimbarile cauzate poluarii.

Revino la meniu

 • PLASTALFALINE
  Producator de geamuri termopan, usi si ferestre, rulouri, plase tantari si plase impotriva insectelor
 • Contact | Comenzi | Informatii:
  0749 79 78 60
 • Email:
  contact@plastalfaline.ro
 • WhatsApp:
  +40749 797 860
imagine fabrica productie rulouri plastalfaline
termopane sigla