Cateva dezavantaje ale geamurilor termopan

Chiar daca in articolele precedente s-a discutat despre avantajele geamurilor termopan, in cele ce urmeaza, enumeram cateva dezavantaje ale acestor tipuri de ferestre si usi.

Unul din dezavantajele la ferestrele si usile termopan este ca acestea nu sunt adecvate pentru orice aplicatie

Ne ocupam de geamuri termopan de mult timp si desi sunt fara indoiala cea mai buna alegere pentru a fi folosite ca si ferestre si usi pentru cladirile si casele rezidentiale, ocazional se intalnesc ferestre comerciale uriase, de dimensiuni mari, resedinte sau cladiri foarte vechi, unde ferestrele moderne din termopan pur si simplu nu se potrivesc.

Aspectul termopanelor este dificil de schimbat

Unul dintre cele mai bune lucruri despre produsele din termopan este faptul ca rezista foarte mult, cu foarte putina intretinere. Cu toate acestea, daca va decideti sa va renovati complet proprietatea in timpul duratei de viata a geamurilor termopan si spre exemplu doriti sa schimbati culoarea ramei, acest lucru poate fi o problema, deoarece va fi nevoie de o vopsea speciala pentru termopane si de un proces care este mai scump dec√Ęt vopselele standard pentru case. Aspectul pozitiv este insa ca, odata ce articolul dumneavoastra din termopan este vopsit corespunzator, acesta este in continuare durabil si de lunga durata in comparatie cu lemnul vopsit sau aluminiul vopsit. Exista alternativa, bineinteles, ca termopanele sa fie schimbate pur si simplu pe culoarea dorita.

Ferestrele si usile termopan nu sunt disponibile pentru instalare in timpul necesar in cazul unei renovari urgente a imobilului

Sunt, sau cel putin erau o multime de imobile care nu au instalate termopane, iar in cazul in care se doreste renovarea si predarea imobilului la cheie, exista posibilitatea ca renovarea sa se faca inainte de a fi produse geamurile termopan, sau cel putin este posibil sa fie o oarecare discrepanta intre timpii de executie. In cazul termopanelor, dat fiind faptul ca trebuie data comanda dinainte, trebuie luate masurile, apoi se trece la productia propriuzisa, poate fi o oarecare intarziere intre timpul de instalare al termopanelor si terminarea renovarii imobilului.

Revino la meniu

 • PLASTALFALINE
  Producator de geamuri termopan, usi si ferestre, rulouri, plase tantari si plase impotriva insectelor
 • Contact | Comenzi | Informatii:
  0749 79 78 60
 • Email:
  contact@plastalfaline.ro
 • WhatsApp:
  +40749 797 860
imagine fabrica productie rulouri plastalfaline
termopane sigla