Ferestre - Geamuri Termopan - Tipuri Montaj. Clasificare Generala a Ferestrelor.

SC PLASTALFALINE SRL

Scurta descriere a tipurilor de montaj ferestre, cu trimitere catre explicatii detaliate.

In cele ce urmeaza, prezentam o clasificare a principalelor tipuri de ferestre cu geam termopan care se folosesc in domeniul constructiilor din Romania, si nu numai. Cand vine vorba de ferestre cu geamuri termopan, se ia in discutie tipul de fereastra in functie de deschidere a acesteia. Principalele tipuri de ferestre si modurile in care se deschid acestea, sunt:

•  Ferestre - Geamuri termopan FIXE
Acest montaj este de fapt o fereastra fixa - statica montata peste orificiul proiectat ca fereastra. Acesta fereastra nu se misca, nu poate fi actionata in niciun fel. Mai multe despre Geamuri Termopan Fixe.

•  Ferestre - Geamuri termopan cu DESCHIDERE CULISANTA
Acestea sunt ferestre care se actioneaza prin tragerea dintr-o parte in cealalta a ferestrei. Montajul fiind special facut pentru culisa dintr-o parte in alta, geamul actionat - tras dintr-o parte in cealalta, se va pune in paralel peste celalalt, asfel se va realiza deschiderea lui. Mai multe despre Geamuri termopan cu Deschidere Culisanta.

•  Ferestre - Geamuri termopan cu DESCHIDERE BATANTA
Montajul ferestrei cu deschidere batanta, reprezinta montajul clasic al unei ferestre sau usi, aceasta fiind sprijinita de balamale. Ferestrele de acest tip, se deschid prin rabatare. Mai multe despre Geamuri Termopan cu Deschidere Batanta.

•  Ferestre - Geamuri termopan cu DESCHIDERE OSCILANTA
Ca idee, deschiderea oscilanta este deschiderea partii de sus a ferestrei prin departarea acesteia fata de suport in proportie de cativa centimentri, aceasta ramanand intredeschisa. Mai multe despre Geamuri termopan cu Deschidere Oscilanta.

•  Ferestre - Geamuri termopan cu DESCHIDERE OSCILO - BATANTA
Dotat cu feronerie specifica, acest tip de montaj, reprezinta combinatia dintre Deschiderea Oscilanta si Deschiderea Batanta, descrise mai sus. Manerul ferestrei, poate fi actionat in asa fel incat geamul termopan sa poata fi deschis atat clasic - fereastra rabatandu-se si deschizandu-se, cat si oscilant - partea de sus a ferestrei putand fi lasata intredeschisa. Mai multe despre Geamuri termopan cu Deschidere Oscilo - Batanta.

De foarte multi ani in domeniu, cu un portofoliu foarte bogat in termopane, compania noastra - PlastAlfaLine SRL - produce, comercializeaza si monteaza geamuri termopan, ferestre termopan si usi termopan care se incadreaza in oricare din tipurile / categoriile clasificate mai sus. Ferestre fixe, culisante, batante, oscilante, oscilo-batante, toate sunt accesibile in functie de proiectul tau. Contacteaza-ne ! Avem desfacere pentru termopane Cluj si in toata zona Clujului, termopane Timisoara si toata zona, in Oltenia - termopane Craiova si in majoritatea zonelor majore ale tarii. Termopane la pret de producator. Contacteaza-ne pentru o colaborare fructuoasa ! Impreuna avem de castigat !

 • PLASTALFALINE
  Producator de geamuri termopan, usi termopan si ferestre, rulouri, plase tantari si plase impotriva insectelor - Tipuri de Ferestre - Geamuri Termopan. Clasificare generala a ferestrelor.
 • Contact | Comenzi | Informatii:
  0749 79 78 60
 • Email:
  contact@plastalfaline.ro
 • WhatsApp:
  +40749 797 860
 • Website:
  plastalfaline.ro
 • Showroom Motru:
  Aleea Teilor, Nr. 11, Complex Mijloc, Jud. Gorj, Motru, 215200
 • Adresa Fabrica:
  Sat Capatanesti, Nr. 69, Jud. Mehedinti, Brosteni, 227075
imagine fabrica productie rulouri plastalfaline
termopane sigla